Kogte jomfruhummerhaler er en himmelsk spise – og behøver kun at blive serveret med et godt flute, lidt mayonnaise og godt med frisk citron!
Jomfruhummerhaler på påskebordet
Påsken er over os og selvom påskefrokosten ikke bliver den samme i år, så skal den stadig fejres. Nu hvor der ikke bliver så mange omkring påskebordet, kan du servere lidt ekstra godt – som disse lækre kogte jomfruhummerhaler.
Jomfruhummer er en luksuriøs spise og er lidt dyrere at anskaffe sig. Dog vil jeg sige, at man ind i mellem skal give sig selv lov til at mæske sig i disse skønne skaldyr. De er et must til nytår herhjemme, der plejer vi dog at grille dem i stedet for. Men til en skøn påskefrokost, er disse kolde kogte jomfruhummerhaler altså skønne!
Andre skønne opskrifter til påskebordet
Hvis du har fået et godt tilbud på jomfruhummerhalerne, kan du med fordel prøve, at servere et lille udvalg af hummer. Prøv fx. at servere de kogte jomfruhummerhaler sammen med de lækre sprøde Scampi Fritti, som er en friturestegt udgave – virkelig også lækre!
Derudover er en hjemmelavet æggesalat næsten et must til en god påskefrokost! Du kan også servere en lækker fetatærte eller en broccolitærte med serrano som det varme indslag. Du skal selvfølgelig også have et godt brød til alle disse skønne retter. Det kunne fx. være nogle lækre koldhævede flutes hvis du har god tid. Hvis tiden er lidt knap, kan du i stedet give dig i kast med eller nogle lynhurtige ciabattaboller.
Jeg håber du får en rigtig god påske og nyder den med familien og en masse lækre retter!
Kom vandet i en stor gryde og tilsæt salt og bring i kog. Når vandet koger, kommes halerne i gryden. Når halerne begynder at komme op til overfladen, slukkes der for blusset. Lad herefter halerne stå og trække i vandet i 5 min. Hæld herefter vandet fra og lad halerne stå og blive kolde. Kom dem på køl og lad dem køle helt ned inden servering. Server jomfruhummerhalerne med godt brød, mayonnaise og citronsaft. Kogte jomfruhummerhaler
Ingredienser
Fremgangsmåde
Ingen kommentarer