Wraps med cæsarsalat

13. august 2020
Wraps med cæcsarsalat

Disse wraps med cæsarsalat er simpelthen så lækre! Den cremede og skarpe cæsarsalat er et super skønt fyld i de hjemmelavede madpandekager – og er hurtig blevet en favorit herhjemme.

Jeg har før delt en lækker opskrift på cæsar-pastasalat som vi elsker herhjemme. I dag får du denne skønne opskrift på cærsarsalat i hjemmelavede madpandekager. Vi elsker koncenptet med et lækkert fyld pakket ind i en god wrap – og aller helst hjemmelavet.

Dressing – ansjos eller ej?

Cæsardressing indeholder som oftest ansjoser, i hvert fald hvis du laver en traditionel dressing. Vi har dog aldrig ansjoser hjemme og er generelt ikke så vilde med de små salte fisk. Derfor bruger jeg istedet worcestershire sauce – som faktisk også indeholder ansjoser. Ved at bruge denne, opnår du en dyb og nuanceret saltet smag, som høre sig til en god cærsardressing. Desuden har jeg altid worcestershire sauce i køleskabet, så jeg har det altid ved hånden hvis jeg spontant gerne vil lave denne ret.

Til disse wraps med cæsarsalat laver jeg dressingen på en god købe-mayonnaise. Det er primært fordi vi altid har det i køleskabet og derfor er nemt og hurtigt. Desuden synes jeg ikke, at smagen bliver bedre ved, at lave sin egen. Dog vil jeg anbefale, at købe en rigtig god mayonnaise, da dem på tube vil give et noget andet resultat.

Hvis du leder efter inspiration til, hvad du ellers kan bruge som fyld i dine madpandekager – så prøv endelig en lækker krydret fajitas eller en wrap med kyllingekødboller.

Salaten kan sagtens holde sig i køleskabet et par dage. Så hvis du har rester, så gem dem endelig til en lækker frokost!

Wraps med cæsarsalat

Af Christina Antal portioner: 2

Ingredienser

  • 4-6 madpandekager alt efter størrelse - (se link til opskrift længere oppe i indlæg)
  • 1 stort kyllingbryst
  • 2 hjertesalat
  • 1 agurk
  • 30 g. parmesan
  •  
  • DRESSING:
  • 50 g. parmesan
  • 50 g. god mayonnaise
  • 1/4 tsk. worcestershire sauce
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

1

Tænd en pande på middelhøj varme og kom lidt olie eller smør på panden.

2

Imens panden varmer op, skæres kyllingen i tynde strimler og krydres med salt og peber.

3

Kom kyllingen på panden og steg til gennemstegt.

4

Imens kyllingen steger, skæres hjertesalaten i strimler og kommes i en skål.

5

Skær agurken i kvarte og fjern kernerne. På denne måde bliver salaten ikke for våd.

6

Skær herefter agurken i tern og bland dem med salaten.

7

Når kyllingen er færdig, sættes strimlerne til afkøling.

8

Dressingen laves imens kyllingen køler af. Riv parmesanen fint og bland sammen med de resterende ingredienser til dressingen og smag til med salt og peber.

9

Når kyllingen er kølet af, kommes det i skålen med salaten sammen med dressingen og revet parmesan.

10

Bland det hele godt sammen og sæt på køl indtil du skal servere.

11

Lav nu madpandekagerne og server.

Bemærkninger

Hvis du servere hjemmelavede madpandekager til retten, så begynd med dejen inden du begynder med salaten. Dejen skal nemlig stå og hæve i 20 min. inden de skal bages.

Måske vil du også synes om

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar