Wraps med kyllingekødboller

12. maj 2019
Wraps med kyllingekødboller

Wraps med kyllingekødboller er en skøn måde, at få mere grønt til aftensmåltidet! Server dem med en hurtig guacamole og du vil få smilende munde rundt om spisebordet.

wraps med kyllingekødboller

Til disse wraps bruger jeg mine hjemmelavede madpandekager. Det er vigtigt at bruge durummel samt gemme dem under et hviskestykke, for at opnå en fleksibel wrap der ikke flækker. Jeg laver altid mine egne madpandekager, men du kan også sagtens bruge købte til denne opskrift. Der er kommet mange spændende madpandekager – både med spinat, rødbede og andre grønstager. Disse er særlig et hit blandt børn pga. farven. Du kan også selv prøve at hakke lidt spinat og komme i din hjemmelavede udgave – så får du en dejlig grøn wrap. Du kan også prøve, at servere fyldet på de lærke spinatvafler. De er super gode og går også fantastisk til dette fyld!

Kødbollerne er egentlig bare min opskrift på kyllingefrikadeller med forårsløg. Jeg plejer dog at lave dem en del mindre når de skal i wraps. På denne måde er de nemmere at håndtere, når du skal bide ind i wrappen. Hvis du ikke er til kyllingefrikadeller, så kan du skifte kyllingekødet ud med svinekød. Du kan også eksperimentere med hakket oksekød, men dette har jeg endnu ikke selv afprøvet. Del gerne dine erfaringer med os andre i kommentarfeltet, hvis du kaster dig ud i det.

Disse wraps med kyllingekødboller plejer altid at være et hit herhjemme – og jeg håber de også bliver det hos din familie. Hvis du leder efter andre opskrifter på wraps, kan jeg anbefale en hjemmelavet fajitas med kylling og peberfrugt. De er så lækre og har en dejlig krydret smag!

Wraps med kyllingekødboller

Af Christina Antal portioner: 3

Ingredienser

  • Kyllingekødboller
  • Madpandekager
  • 2 avocado
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk. cremefraiche
  • Salt og peber
  • Hjertesalat
  • Gulerødder
  • Agurk
  • Rød peberfrugt
  • Hvidløgsdressing

Fremgangsmåde

1

Det er svært at angive mængde på salaten. Men skær blandede grøntsager i passende mængde og bland dem i en skål.

2

Skær avocadoerne over og fjern stenen. Skrab frugtkødet ud og kom det i en skål

3

Mos avocadoen sammen med cremefraiche, presset hvidløg, salt og peber. Smag den godt til.

4

Rør farsen til kyllingefrikadellerne og ælt dejen til madpandekagerne hvis du laver dine egne.

5

Når kødbollerne er kommet på panden for at stege, tænder du panden til dine wraps og begynder at bage dem.

6

Vend kødbollerne undervejs.

7

Server dine wraps med det forskellige tilbehør - så alle kan lave deres egne wraps.

8

Velbekomme.

Måske vil du også synes om

1 kommentar

  • Svar
    Madpakke opskrifter: 17 NEMME idéer til madpakken [i 2021]
    1. januar 2021 at 21:03

    […] Find opskriften hos Christinas Køkken. […]

  • Skriv en kommentar