Pasta med pesto og champignon er en super simpel pastaret og er et hit herhjemme på de kødfri dage.
Jeg har tidligere delt en pastaret med pesto og en masse grønt. I dag vil jeg dele en lidt anderledes ret med pesto, frisk pasta og champignon. Retten er virkelig velsmagende og er utrolig simpel at tilberede.
Denne pastaret er en af mine favoritter når aftensmaden gerne må være uden kød og skal gå lidt stærkt. Herhjemme elsker vi en god bøf, koteletter og andet kød. Vi er dog begyndt at skære en smule ned for kødmængder, så vi har mulighed for at købe kød af bedre kvalitet. Dette har resulteret i kødfrie dage på madplanen – og denne ret er en klassiker på de dage!
Du kan enten lave din egen pesto eller bruge en god købefærdig pesto verde. Jeg bruger begge dele, alt efter hvad jeg lige har i køleskabet. Jeg kan rigtig godt lide den grønne pesto verde fra løgismose. Den kan købes både hos Netto, Føtex og mange andre supermarkeder.
Hvis du savner flere grøntsager, kan du sagtens både tilføje grønne bønner, asparges, broccoli og andre grønne grøntsager. Jeg synes, at det er et hit med asparges i retten! Dog synes jeg, at der er noget særligt ved retten kun med champignon. Jeg elsker champignon og synes, at de kan noget helt særligt, når de er i fokus som i denne ret.
Bring vand i kog i en stor gryde. Salt vandet godt. Skær champignon i skiver. Varm en pande op ved middelhøj varme og kom lidt smør på panden. Når panden er varm kommes svampene på og steg dem til de begynder at blive gyldne. Kom pastaen i det kogende vand og kog efter afvisning. Ca 4 min. Kom pesto og mælk på panden og vend det godt rundt med svampene. Når pastaen er kogt, hældes vandet fra og pastaen kommes på panden. Vend det hele godt sammen og smag til med salt og peber. Hvis retten er lidt for tør, kommes der en smule mere mælk i retten. Serveres med friskrevet parmesan.Pasta med pesto og champignon
Ingredienser
Fremgangsmåde
Ingen kommentarer